Goedenavond!

Welkom op de site van Logopediepraktijk Reede

Marlies Scheppink

Mijn naam is Marlies Scheppink, ik woon in Rijssen en in juli 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Voor de opleiding tot logopedist heb ik eerst 3 jaar Onderwijsassistent gestudeerd, waarin ik ook mijn diploma heb behaald. Hierin heb ik veel ervaring met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen opgedaan. Vooral tijdens deze opleiding merkte ik hoe leuk ik het vond om kinderen individueel en in groepjes te kunnen begeleiden.

Tijdens mijn opleiding Logopedie heb ik de minor Specifieke Taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen gedaan. Hierin heb ik veel kennis opgedaan, wat ik tijdens mijn werk goed kan toepassen.

Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Reede. Op maandag en dinsdag werk ik op het SO de Elimschool in Hellendoorn. De andere dagen zit ik op de hoofdlocatie in het Medisch Centrum in Nijverdal.

Het leuke en interessante aan mijn werk vind ik de afwisseling die ik zie qua leeftijden en problematieken. Het is erg veelzijdig, waardoor geen enkele dag hetzelfde is.

Cursussen:

Taal in Blokjes (F&L methode)


Logopediepraktijk Reede
Medisch Centrum Nijverdal
Nijkerkendijk 38-18
7442 LS Nijverdal

0548 - 61 62 02

info@logopediepraktijkreede.nl