Goedemiddag!

Welkom op de site van Logopediepraktijk Reede

Aanmelden voor behandeling

Verwijzing

Voor behandeling en/of onderzoek kunt u een verwijzing krijgen bij uw huisarts, kinderarts, tandarts, orthodontist, KNO-arts, neuroloog, consultatiebureau-arts of andere specialist.

Aanmelding

U kunt ons alle werkdagen telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Wanneer wij niet direct bereikbaar zijn kunt u het antwoordapparaat inspreken.

Wij streven ernaar om u dezelfde dag terug te bellen. Mocht dit niet lukken dan wordt u de eerstvolgende werkdag teruggebeld. Ook kunt u zich via ons emailadres van deze website aanmelden. Zie onderstaande gegevens of de pagina contact.

Openingstijden

Op werkdagen is onze praktijk geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Privacy

Een logopedist neemt soms ook kennis van feiten van vertrouwelijke aard. Binnen onze praktijk voor logopedie wordt met deze informatie zeer zorgvuldig omgegaan. Wij voldoen aan het privacy-regelement van de NVLF (Ned. Ver. voor Logopedie en Foniatrie).

Klachten

Heeft u klachten over een behandeling dan kunt u contact met uw behandelend logopedist opnemen zodat deze kunnen worden verholpen. U kunt klachten ook schriftelijk aan ons sturen middels een e-mail: info@logopediepraktijkreede.nl

Logopediepraktijk Reede
Medisch Centrum Nijverdal
Nijkerkendijk 38-18
7442 LS Nijverdal

0548 - 61 62 02

info@logopediepraktijkreede.nl