Goedemiddag!

Welkom op de site van Logopediepraktijk Reede

Aanmelden voor behandeling

Verwijzing

Voor behandeling en/of onderzoek kunt u een verwijzing krijgen bij uw huisarts, kinderarts, tandarts, orthodontist, KNO-arts, neuroloog, consultatiebureau-arts of andere specialist.

Aanmelding

U kunt ons alle werkdagen telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Wanneer wij niet direct bereikbaar zijn kunt u het antwoordapparaat inspreken.

Wij streven ernaar om u dezelfde dag terug te bellen. Mocht dit niet lukken dan wordt u de eerstvolgende werkdag teruggebeld. Ook kunt u zich via ons emailadres van deze website aanmelden. Zie onderstaande gegevens of de pagina contact.

Openingstijden

Op werkdagen is onze praktijk geopend:

maandag           8.30 - 19.00

dinsdag             8.30 - 20.00

woensdag         8.00 - 17.30

donderdag        8.00 - 17.30

vrijdag               8.00 - 17.30

Wordt logopedie vergoed door uw zorgverzekeraar?


De vergoeding voor logopedie valt binnen het basispakket van uw zorgverzekeraar. U hoeft zich hiervoor dus niet aanvullend te verzekeren. Is de cliënt ouder dan 18 jaar? Houd er dan rekening mee dat de behandelingen eerst van het eigen risico afgaan. Nota’s voor vergoedingen worden door ons rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. Met alle zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten.


Afspraak met of zonder verwijzing

Vanaf 1 januari 2012 is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist niet meer nodig. U kunt zelf direct een afspraak met ons maken. Dit heet Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL). De DTL-screening wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Wilt u liever eerst met uw huisarts overleggen? Dat kan. U kunt uw huisarts alsnog om een verwijsbrief vragen.


Logopediepraktijk Reede
Medisch Centrum Nijverdal
Nijkerkendijk 38-18
7442 LS Nijverdal

0548 - 61 62 02

info@logopediepraktijkreede.nl